Finest Cosmetics Nordic AB söker säljande makeupartister som brinner för Anastasia Beverly Hills.

Vi är den nordiska distributören av Anastasia Beverly Hills som är ett världsledande varumärke inom makeup. Vi på Finest Cosmetics Nordic AB (FCN) drivs av vår vision: att vara den bästa leverantören av makeupprodukter i Norden. Vi har tydliga värdeord som vi ständigt strävar efter att leva upp till i företaget.

Du är en van och duktig säljare som aktivt tar kontakt med kunder och säkerställer att de får en extraordinär kundupplevelse. Du har lätt för att bygga relationer och skapar en positiv stämning genom att vara lösningsorienterad samt service-minded. Som person har du en förmåga att se kundens behov och anpassa din säljteknik efter kundens personlighet. Du är van att arbeta mot gemensamma säljmål och ser alla möjligheter för att öka försäljningen för varumärket. Du har en stor artistisk talang och har även förmågan att sälja samt demonstrera produkterna samtidigt för din kund och binder därför en fin relation. Du är handlingskraftig och försöker på bästa sätt sammanfoga samspelet mellan makeup och försäljning. 

Som medarbetare är du social, kommunikativ, strukturerad och försäljningsorienterad. Du är flexibel och tycker om att ha oregelbundna arbetstider. Du är en lagspelare som värderar solidaritet och en god teamkänsla.

Specifikt söker vi utbildade makeupartister som:
• Vill lära ut till alla kunder hur de själva kan lägga den makeup som passar dem
• Aktivt tar kontakt med kunder för att öka kundkretsen
• Överträffar kundens förväntningar
• Ställer upp för sina kollegor och som alltid ser till butiken/teamets bästa
• Arbetar efter företagets kultur och värderingar
• Vill representera det hetaste varumärket inom kosmetik
• Älskar vårt varumärke och vill tillhöra ett växande, utvecklande team som ligger i framkant inom branschen kosmetik.
Har du erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder anställning i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor som har en positiv och öppen attityd.

Tjänsten är på 50% och du utgår från vår konceptbutik inne på Kicks Hansakompaniet, Malmö. Tjänsten kräver schemalagd tjänstgöring på kvällar och helger. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med bra villkor och förmåner.

Vi är ett växande företag som fokuserar på ständig förbättring och därför önskar vi attrahera sökande som är intresserade av att forma och växa i sin roll.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via e-post på jobb@finestcosmetics.se. Skriv gärna ”Butikssäljare Malmö” i ämnesrubriken i e-posten. Vi strävar efter jämnare könsfördelning inom företaget och branschen. Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan, CV och personligt brev så snart som möjligt och inte senare än den 15/08/2017.